Dodano: 2007-07-18 19:35
to chyba niepokalane poczecie było :twisted:
Córusia równiez pozdrawia xD
Nichts ist für dich... Nichts war für dich... Nichts bleibt für dich...
Dodano: 2007-07-18 19:44
| Fausts_daughter napisał(a): |
| to chyba niepokalane poczecie było :twisted:
Córusia równiez pozdrawia xD |
Pokalane czy tez nie - ciesze sie bardzo z corci
Tego jeszcze na DP nie bylo :twisted:
Papa Faust jest dumny z Córci...
Dodano: 2007-07-18 20:01
| dr_Faustus napisał(a): |
| [quote:5b45e46dda="Fausts_daughter"]to chyba niepokalane poczecie było :twisted:
Papa Faust jest dumny z Córci...[/quote:5b45e46dda]
mogę zostać Wujem ?? :idea: !! :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-18 20:02
| [quote:cb6d694958="Fausts_daughter"]to chyba niepokalane poczecie było :twisted:
Papa Faust jest dumny z Córci...[/quote:cb6d694958]
Dottore, rozbrajasz mnie pozytywnie takimi tekstami :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2007-07-18 20:12
no to sie porobiło... z mojej przyczyny mały offtopic..
od R+ to moich koligacji rodzinnych... biedni modzi ;]
Dodano: 2007-07-18 20:30
| no to sie porobiło... z mojej przyczyny mały offtopic..
od R+ to moich koligacji rodzinnych... biedni modzi ;] |
Spokojnie Córcia - ten temat i tak juz do zamkniecia jest - w koncu to tylko plotka byla na temat Tilla, wiec nie ma sensu go kontynuowac... Chodz lepiej zapoznam Cie z wujem Semjanem
Dodano: 2007-07-18 20:37
| no to sie porobiło... z mojej przyczyny mały offtopic.. |
Nie smutkaj się. Wszystko jest ok. Tak Jak Ojciec Ci powiedział..temat i tak zamkną :)
Chodź poznamy się bliżej moja Bratanico! Poznaj wujaszka Semjanka. :twisted: :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-18 21:11
no to trzeba uzywać poki mozna...
witam Wujaszka... widze ze rodzinka mi sie rozrasta ;]
no to bedzie w ch... prezentów na urodziny :roll:
Dodano: 2007-07-19 15:01
| Mi takze przykro stwierdzić, ale w pieprzeniu jestes rownie dobry... Glupi przyklad.. Zespol QUEEN - legendą sie stal jeszcze za zycia F. Mercury, po jego smierci pojawil sie nowy wokalista i co? Legenda, caly czar prysl... Poza tym nie wiem co ma piernik do wiatraka z tym slomianym zapalem.. I dalej - watpie czy ktos sobie wyobraza chociazby DM z innym vocalem niz glos Gahana, ja jakos nie potrafie, tak samo jest z Rammsteinem. To juz by nie bylo to samo. Oczywiscie kapela dalej bedzie funkcjonowala, cos tam grala, albo skonczy na graniu do kotleta. Po prostu wbrew temu co mowi porzekadlo - w tej kwestii moim zdaniem sa ludzie niezastapieni...i napewno do nich naleza wokalisci, szczegolnie z charakterystycznymi glosami...
P.S. Na szczescie Tilo zostaje |
Na szczęście dla mnie Rammstein to nie tylko ten charakterystyczny wokal. Dużo bardziej niż barwę głosu Tilo (o tekstach nie wspominając) cenię ich muzykę. Porównanie do Quenn jest rzeczywiście dość kiepskie, bo akurat w tamtym wypadku głos wokalisty jednoznacznie identyfikował zespół. W przypadku R+ według mnie taka sytuacja kompletnie nie ma miejsca. Zespół gra na tyle oryginalną muzykę, że nawet ze zmienionym wokalem będzie dla mnie ważnym przedstawicielem gatunku. I dlatego twierdzę, że zmiana nazwy z powodu odejścia frontmana to głupi pomysł. Jeśli są ludzie gotowi podążać wytyczonym wcześniej kursem to nie widzę sensu topienia okrętu po odejściu jego kapitana
A moja wstawka o "słomiany zapale" miała znaczyć mniej więcej tyle, że ludzie, którzy w przypadku odejścia jednej osoby z zespołu, nie są w stanie dalej tworzyć, to wtedy rzeczywiście zasługują na rozwiązanie kapeli. Niestety muzyków z R+ do takich na szczęście nie zaliczam.
PS: Też się cieszę, że rotacji w składzie nie będzie :)
PS2: Co do pieprzenia to nie wiem czy jestem równie dobry jak Ty, bo nie mamy wspólnych arbitrów, którzy potrafią to ocenić
Odpowiadałem akurat na Twój cytat, bo chyba był jednym z pierwszych jakie przeczytałem, niemniej moje stwierdzenie o "pieprzeniu" odnosi się do wszystkich pragnących pochować zespół, któremu zejście pod ziemię wcale nie było w głowie
Fuck you dude!
Dodano: 2007-07-19 16:43
W porzadku Uze - nie ma co tutaj piany bić - tym bardziej ze Till zostaje :) mamy rozne zdania i zapewne tak juz pozostanie...
A co do pieprzenia to moze niech kazdy z nas czuje sie w tym dobry na tyle ile uwaza
Pozdrawiam i zdrowia zycze...
Dodano: 2007-07-20 06:36
Podoba mi się Twoje zakończenie tego wątku...
Dziękuję za pozdrowienia i również życzę przyjemności... :)
Fuck you dude!
?!?!!! Dodano: 2007-10-07 18:34
CO ZA BULLSHIT !
TILL NIGDZIE NIE ODCHODZI.
TO SĄ TYLKO GŁUPIE PLOTY.
TILL TEGO NIE POTWIERDZIŁ I NIE POTWIERDZI-ZOSTAJE W RAMMSTEIN !!
KONCERT W 2008 JUZ CZEKAM 
Dodano: 2007-11-16 21:05
Jakby Till odszedł, to bym się zdepresjonował://
Na szczęście jego, że tak powiem, "niemiecki flow" ciągle będzie towarzyszył gitarowaniu i perkusjowaniu. O, a może stworzą piosnkę, gdzie Tilo śpiewa z Ryśkiem (jeśli jeszcze tego nie zrobili a ja o tym nie wiem :wink: )?
Nie ufaj swoim rodzicom - zrób się sam.